Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

am yalatmak

Am yalatmak


vajina yalatmak
am yalatmak
Am yalatmak hosunuza gidiyorsa ve am yalatmayi dusunuyorsaniz kesinlikle abaza amator birine yalatmayin. Am yalamak keyif ve huner isidir. Eger bir abaza istahla yalar diyorsanız kesinlikle yaniliyorsunuz.

Am yalamak tecrübe ve istek işidir.


Aminizi yalayacak kisi birincisi abaza olunca am yalamaktan ziyade sikmeye kalkacaktır. Bir kaç dil darbesi ondan sonra sikmeye calisacaktir. Benim sikismek gibi bir arzum yok, doyasiya yaladiktan sonra yapmak isterim ama genelde doymadigimdan zamanimiz olmuyor. Birlikte oldugum kisiler yalamamdan etkilendikleri icin bir de sikisme talebinde bulunmuyorlar.

Am yalamada istek


Aslinda benim icin sihirli kelime istek. Patnerim ne kadar istekli olursa o kadar istegim artiyor. Yalamanin keyfi o zaman çıkıyor. Suan pek duzenli olmasa da gorustugum bir hanim var ve gercekten yanimda cinsel ozgurlugunu yasiyor. Sevgilisi varmi bilemiyorum ama tam istedigi cinsellige yanimda ulasiyor.

Am yalatmak vajinanizin ozenle yalanmasini istiyorsaniz biraz cesaret etmeniz yeterli.

iletisim icin oralmasaj@gmail.com

Am yalama ustasiyim bunu rahatlikla soyleyebilirim. Cesaret edip bulustugum kadinlar usta oldugumu soylerler.







Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.